Iloa ja Elämyksiä

Rakkaudesta luontoon ja luonnonmateriaaleihin, intohimosta muotoiluun ja käsillä tekemiseen syntyy jokainen Papurinon tuote. Toivomme, että tuotteemme ovat merkityksellisiä ja tuovat saajalleen iloa ja elämyksiä.

Tervetuloa sisustuskauppaamme! Kaikki tuotteet ovat Papurinon suunnittelemia, ja valmistettu Suomessa. Suosimme lähituotantoa, ja käytämme vain laadukkaita luonnonmateriaaleja.

Valtaosan tuotteistamme toimitamme viiden arkipäivän aikana, poislukien kustomoidut tuotteet. Yli 50 euron tilaukset toimitamme aina veloituksetta. (norm. 3,90 €) Voit myös valilta kotiovelle toimituksen hintaan 6,90 €.

HUOM! Verkkokauppamme toimitukset jatkuvat normaalisti koronatilanteesta huolimatta.

Myymälämme osoitteessa Taimistotie 4, Turenki,  palvelee arkisin klo 10 – 17:00. Tervetuloa!

Papurino Oy

Papurino on kolmen yrittäjän muotoilutalo. Suunnittelemme ja valmistamme sisustustuotteita valikoiduista luonnonmateriaaleista, nykyaikaisia tekniikoita hyödyntäen. Yrityksemme arvot nojaavat ekologiseen tuotantoprosessiin ja eettisyyteen, tuotteidemme tuotantoketjut ovat läpinäkyviä. Suosimme lähituotantoa ja kotimaisia pientuottajia, mutta suurimman osan tuotteistamme valmistamme kuitenkin itse verstaallamme Hämeenlinnassa.

Renkovahantie 309
13500 Hämeenlinna

Puh. +358 50 397 8084
http://www.papurino.com/
info@papurino.com